luni, 29 martie 2010

DE PRIN SATE ADUNATE- BERZOVIA

Postăm cu întârziere poze de la activitatea desfăşurată la Berzovia în cadrul proiectului zonal "De prin sate adunate". La Berzovia a fost un concurs de cultură generală. De la şcoala noastră au participat elevii: URECHE EMANUEL, BORBE BIANCA, CURCUŢĂ CARLA şi WEIDLE GEANINA, iar de la Şcoala Şoşdea MUŢULESCU RALUCA, URSACHI CRISTINA, GUGEA CASIAN şi GAŞPAR ANDRADA. Întrebările au fost de dificultate medie, dar elevii noştri s-au descurcat de minune. BRAVO!

vineri, 26 martie 2010

DE PRIN SATE ADUNATE- VERMES, POEZIE IN GRAI BANATEAN

EEE!!!!! Să vedeţi ce minune a fost la Vermeş! Copii de la toate şcolile participante au venit gătiţi ca de sărbătoare. Îmbrăcaţi în costum popular au recitat poezii în grai bănăţean, au prezentat scenete şi au urmărit cu drag pe colegi.
De la şcoala noastră au participat 4 elevi: RĂUŢĂ AMALIA, FLOREA IASMINA, MARTON ANDA ŞI PETRUŢ SERGIU. Sceneta prezentată de ei se numeşte LA BAL. Iată câteva imagini, restul urmează să le primim zilele următoare.
AM PRIMIT POZELE!!!!




















miercuri, 24 martie 2010

DE PRIN SATE ADUNATE- FIZES

Ca de obicei, şcoala noastră este reprezentată la toate întâlnirile din cadrul proiectului "DE LA SATE ADUNATE...". De data aceasta ne+am întâlnit la Fizeş cu elevii şi profesorii din celelalte şcoli participante. Elevii au participat la organizarea unei expoziţii de mărţişoare şi felicitări de 8 martie. Cu muncă atentă s-au realizat lucrări minunate!
















luni, 15 martie 2010

1 ŞI 8 MARTIE

Zilele de 1 şi 8 martie au fost sărbătorite la şcolile din Măureni şi din Şoşdea prin confecţionare de mărţişoare, felicitări şi cadouri pentru mamele dragi.
S-a organizat expoziţie cu vânzare de felicitări şi au fost susţinute serbări pentru omagierea mamelor.




















CASTIGATOAREA CONCURSULUI

Câştigătoarea concursului cu textul codat este AMBĂRUŞOAIE ANA-MARIA din clasa a IV-a de la Şcoala Măureni. Ea a câştigat un set de 4 puzzle-uri cu animale.
Dorim succes participanţilor la următoarele concursuri!