miercuri, 21 aprilie 2010

22 APRILIE- ZIUA PAMANTULUI

Am sărbătorit Ziua Pământului cum am ştiut noi mai bine. Am desenat pe asfalt imagini care să-i îndemne pe ceilalţi să protejeze planeta şi am arătat semenilor ca mersul pe bicicletă este mai sănătos şi ieftin decât folosirea automobilelor. Vrem să stopăm poluarea pentru a avea şi pe viitor un Pământ sănătos!
Câştigători la concursul de biciclete au fost BOB GABRIEL din clasa a III-a A şi NOHAIU SERGIU din clasa a VI-a. La concursul de desene pe asfalt au luat locul I PETRUŢ SERGIU şi SLAVU GEORGIANA , ambii din clasa a VI-a. Multă baftă pe viitor şi celorlalţi participanţi!

































marți, 6 aprilie 2010

SERBAREA DE PASTI

Am sărbătorit Învierea Domnului prin câteva poezii şi cântece. Iată câteva imagini de la festivitatea noastră! Îi mulţumim domnului părinte pentru ajutorul dat cu această ocazie.






luni, 5 aprilie 2010

CALCULEAZA AMPRENTA DE CO2

Sustin StopCO2.ro Am găsit zilele acestea un site, doar pe internet găseşti orice, despre calcularea amprentei de carbon. Este un test foarte interesant care te face să te gândeşti serios la ceea ce ai de făcut pentru reducerea emanaţiilor de CO2 în atmosfera. Faceţi testul şi nu uitaţi că putem salva planeta prin acţiuni mărunte.


Sustin StopCO2.ro