marți, 29 martie 2011

AVEM MUSAFIRI!!!!!

Un grup de studenti germani ne viziteaza zilele acestea pentru a-i invata pe copii cum sa protejam mai bine mediul inconjurator. Copiii se jaca si invata! S-a sapat o mica gradina cu flori, sa speram ca vor inflori! S-a inceput confectionarea unei lazi de compost, s-au desfasurat diferite activitati interesante pe tot parcursul programului. Mai avem si speram ca aceste imagini sa exprime incantarea noastra!
















































































































































DE 8 MARTIE

Elevii s-au pregatit pentru ziua mamei confectionand cadouri din materiale reciclabile. Au recitat poezii, au cantat si au felicitat mamele de ziua lor.
























marți, 1 martie 2011

SERBAREA DE CRACIUN


Am gasit cu intarziere imagini cu serbarea de Craciun de la Scoala Sosdea. Elevii au fost minunati, spectatorii au fost incantati si au apreciat efortul acestor elevi de a aduce bucurie pe chipul oamenilor in pragul sarbatorilor.
































ION CREANGA- Un martisor pentru literatura romana


Cu aceasta activitate, "Ion Creanga-Un martisor pentru literatura romana", elevii claselor a III-a A, a III-a B si a IV-a A de la Scoala Maureni, sub indrumarea domnilor invatatori Claudiu Pacurariu si Ionela Ciuta au incheiat prima serie de activitati dedicate marelui povestitor. Au avut de trecut un mic test cu cateva intrebari din operele lui Creanga, au organizat o mica expozitie cu scene din povestile scrise de povestitor si au pus in scena o mica sceneta cu "Pupaza din tei". Felicitari!









































































SERBAREA DE CRACIUN- Scoala Sosdea 2010


Elevii clasei a III-a de la Scoala Sosdea, indrumati de doamna invatatoare Vasilica Rohozneanu, au sarbatorit Nasterea Domnului printr-o mica serbare.
























FABRICA DE GLOBURI- decembrie 2010

Ce bucurie pentru copilasii de gradinita!!!! Doamna educatoare Lucia Mutulescu impreuna cu domnul profesor Daniel Lascu au mers cu prescolarii de la Gradinita Sosdea la Fabrica de globuri si la Gradina zoologica din Timisoara.






LA MULTI ANI, ROMANIA! decembrie 2010


In cadrul proiectului "Bucuriile iernii" al claselor a III-a si a IV-a de la Scoala Sosdea, prima activitate a fost " La multi ani, Romania!". Iata cateva imagini de la sarbatorirea zilei nationale.



































SPIRITELE TOAMNEI- OCTOMBRIE 2010

Iata cateva fotografii de la activitatile dedicate toamnei de acum cateva luni. Elevii claselor a III-a si a IV-a de la Scoala Sosdea, coordonati de doamnele invatatoare Vasilica Rohozneanu si Lucia Martinas, au pregatit cate ceva pentru a sarbatori acest anotimp minunat.