duminică, 29 aprilie 2012

FESTIVALUL "DOINA BISTREI" 2012

           Va invitam sa priviti cateva fotografii din timpul Festivalului. Emotiile au fost mari, mai ales din partea bobocilor ( si de la Maureni si de la Anina). Ansamblul de dansuri "Romanasii" a pregatit dansuri populare din Banat, hora si joc. 4 eleve din clasa a III-a au pus in scena o mica sceneta cu poezii in grai banatean. Iar cei mai mici, grupul coral "Ceata lui Pitigoi", au cantat 2 melodii ale cantaretului Tiberiu Ceia," Frumoasa-i vecina noastra" si "De ce mandro n-ai venit". Am incercat sa cantam cat mai corect in grai dupa melodiile cantaretului Tiberiu Ceia. Dupa aplauze credem ca elevii au facut treaba buna. Am dus acasa diplome si trofeul festivalului. Multumim organizatorilor de la Scoala Maru.
            Ne vedem la anul!

EXCURSIA DE LA MARU SI POIANA MARULUI

 In 8 aprilie am fost in excursie. Am avut ghinion, a plouat toata ziua. Am apucat sa vedem fugitiv barajul de la Poiana Marului. In cele 3 minute cat am admirat peisajul de pe dig, a inceput sa ninga. Ne-am regrupat repede si am plecat inapoi spre Maru.





































BOBOCII SI MAMELE LOR

Cam tarziu va aratam ce mandre au fost mamele bobocilor de surpriza pregatita. Bucuria  a fost fara margini si de o parte si de cealalta. Imaginile graiesc de la sine.