joi, 3 noiembrie 2011

NOUTATI DE LA BOBOCI


CLASA IA

Este prima zi din viata noastra de scolar cand am scris cu stiloul. E o noua etapa in viata noastra. Sa speram ca vom fi specialisti in manuirea stiloului cand scriem si cand facem calcule!





















HALLOWEEN



EEEEEE!!!!!! Trece timpul foarte repede! Acum incepem sa invatam literele. Dar intre timp ne mai si distram putin. De Halloween am confectionat masti, am desenat simboluri ale acestui eveniment si nu i-am lasat pe parinti sa iasa afara dupa ce s-a intunecat. De ce? Pentru ca fantomele si vrajitoarele care zboara pe maturi fermecate ]n noaptea de Halloween ar putea sa ne rapeasca si ..... dusi suntem!
Asteptam sa invatam sa scriem ca sa va putem da mai multe detalii despre activitatea noastra de la scoala.





















































































































luni, 12 septembrie 2011

PRIMA ZI DE SCOALA

Prima zi de scoala...Unii cu regrete, altii cu bucurie in suflet...Unii cu emotii, altii intrebari... Dar mai zbuciumati ca boboceii de cls. I nu au fost alti elevi la scoala! Au recitat cateva poezii, au cantat cateva cantecele...si-au luat adio de la gradinita...unii cu lacrimi in ochi...Dar invatatoarea, "mama de la scoala", i-a luat cu blandete si i-a dus in noua lor clasa in care 4 ani vor buchisi si descifra tainele invataturii. Peste 4 ani vor scrie singuri ce simt si isi vor exprima ei insisi sentimentele ce ii incearca. Sa le uram "Bafta!" si "Bun venit!" in lumea scolii celor mai mici dintre scolari.

BINE ATI VENIT!

Si aici momentele artistice ale bobocilor!
http://www.facebook.com/photo.php?v=1981896391498



joi, 11 august 2011

TURISM ROMANESC

Pe retelele de socializare sunt multe fotografii ale romanilor de prin vacante in strainatate. Frumos! Arheologia, istoria, artele, natura, aerosolii... factori care ne fac sa alegem o destinatie sau alta. Dar si noi avem toate astea in Romania! Nu zice nimeni sa nu mergem sa vedem Minuni ale Lumii Antice sau opere de arhitectura, muzee sau pur si simplu capitale de dragul de a vizita. Dar hai sa ne cunoastem tara prima data si printre drumetiile facute la noi mai aruncam o vizita si pe la altii.

Va invitam sa raspundeti la intrebarea noastra de pe pagina de Facebook a Scolii. Suntem sustinatori ai turismului in Romania. Avem o tara, stim sa o pretuim?



SAU



http://www.facebook.com/questions/160363074039471/