joi, 11 august 2011

TURISM ROMANESC

Pe retelele de socializare sunt multe fotografii ale romanilor de prin vacante in strainatate. Frumos! Arheologia, istoria, artele, natura, aerosolii... factori care ne fac sa alegem o destinatie sau alta. Dar si noi avem toate astea in Romania! Nu zice nimeni sa nu mergem sa vedem Minuni ale Lumii Antice sau opere de arhitectura, muzee sau pur si simplu capitale de dragul de a vizita. Dar hai sa ne cunoastem tara prima data si printre drumetiile facute la noi mai aruncam o vizita si pe la altii.

Va invitam sa raspundeti la intrebarea noastra de pe pagina de Facebook a Scolii. Suntem sustinatori ai turismului in Romania. Avem o tara, stim sa o pretuim?



SAU



http://www.facebook.com/questions/160363074039471/

4 comentarii:

  1. ai dreptate, da cred ca ei se gandesc ca daca pot accesa alte terenuri cu acelasi pret ca in romania ( foarte scumpe in romania ) atunci de ce sa nu plece? :) nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Categoric apreciez "patriotismul tau". Avem o tara frumoasa(pacat , in anumite situatii , ca e locuita! ). Problema e ca, dincolo de frumusetea ei, se face totul sa ne dorim vacante undeva in strainatate. Ma refer aici la felul in care esti tratat ca turist. Iti dau un exemplu : la mare. Iti duci acolo copilul sa auda cum se injura birjareste pe plaja, cum vinde tanti Tanta seminte sau porumb, facandu-i relcama de ti se roseste obrazul, mergi la o terasa si ti se arunca farfuria pe masa, adaugandu-se "vorbe de duh". Asa ca , uneori, prefer ca , la aceeasi bani, sa ma simt mai bine undeva dincolo de granita. Si atentie, asta nu inseamna ca nu imi iubesc tara!

    RăspundețiȘtergere
  3. In alta ordine de idei, felicitari pentru ce faceti aici! Stiu ce inseamna sa administrezi un astfel de blog! Mult succes mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, adevarul este undeva la mijloc. Ne plangem mereu ca tara noastra este in fel si chip, dar sa nu uitam ca noi, cetatenii, romanii suntem cei care formama "tara". Din pacate si eu prefer sa dau aceeasi suma de bani sau poate chiar mai putini pentru cu totul alte conditii. Sau mai avem o optiune...stam acasa si nu cheltuim banii!! E si asta o varianta...

    RăspundețiȘtergere