vineri, 8 ianuarie 2010

COLECTAREA PETURILOR

În urma organizării campaniei de colectare a P.E.T.-urilor, "MĂURENI FĂRĂ PETURI", de către clasa a III-a A, îndrumaţi de doamna învăţătoare Luminiţa Rusan, elevii şcolii au adus la şcoală aproximativ 5000 de sticle de plastic, echivalentul a 300 de kg de plastic. Aceste sticle, au fost vândute la Centrul de colectare de la Jebel contra sumei de 120 de lei. Din banii obţinuţi s+au cumpărat produse pentru TOMBOLA CRĂCIUNULUI. În urma extragerii biletelor de tombolă, cele mai importante premii au fost câştigate de următorii elevi:
- participarea la Limba română la SMART- JINGA COSMIN
- participarea la Matematică la SMART- ANTONIE DĂNUŢ
- participarea la Cultură generală la SMART- PĂŞCUŢI MIRELA
- participarea la Concursul internaţional KANGOUROU - RUSU CARMEN
- o excursie- MUSTEŢIU SEBASTIAN
- o excursie- DEDIU MIHĂIŢĂ
Mulţumiri trebuie să adresăm domnului director al şcolii, domnul Seracin Ioan, pentru sprijinul acordat şi pentru asigurarea spaţiului de depozitare a deşeurilor de plastic.
Trebuie să menţionăm că ajutorul dat de Primăria din Măureni a fost nepreţios, domnul primar Puşcaş Traian împreună cu domnul viceprimar Ichim Florin ne-au ajutat foarte mult în cursul derulării acestei activităţi, mai ales prin asigurarea transportului PET-urilor la Centrul de colectare. Le mulţumim din suflet şi sperăm la cât mai multe colaborări viitoare!

MULŢUMIM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu